“A La Cava Cakery unim dos dels grans plaers d’aquesta vida: els cupcakes i el cava. Tambe oferim el millor dels cafes!”

 
cupcakes

Cupcakes

Els nostres pastissos individuals, fets a mà i deliciosament decorats, estan fets d’ingredients curosament seleccionats i els elaborem en una àmplia gama de sabors per satisfer a diari els més exigents amants del dolç.

Cava_ForWeb_Horizontal_2019_4.jpg

CAVA

Hem aplicat el mateix plantejament als nostres caves, de manera semblant a la que ho vàrem fer amb els nostres cupcakes, a la recerca de les millors unions de sabors.

Coffee_ForWeb_Square_2019_1.JPG

COFFEE

Torrant lleugerament els nostres grans de cafè una vegada a la setmana, podem garantir servir-vos cada dia el millor cafè acabat de fer. La nostra màquina de cafè Victoria Arduino, capdavantera en la línia, pot gestionar qualsevol desitjos de cafeïna.

Come say Hi

Et convidem a visitar-nos al bonic Passeig Sant Joan, al cor de Barcelona, o també podem fer-te’ls arribar a casa, a l’oficina o a un esdeveniment especial. Pots fins i tot comprar-los online a www.lacavacakery.com!

Name *
Name

LOCATION

La Cava Cakery

Passeig Sant Joan, 111,
Barcelona, Spain

Exterior_LCC.jpg
IMG_1458.jpg

Pensem que els cupcakes i el cava són una combinació celestial.

A La Cava Cakery vam decidir unir aquests dos grans plaers de la vida, els cupcakes i el cava, emprant només els millors ingredients locals i els escumosos de millor qualitat. Després vam fer un pas endavant tot creant acurats i vibrants maridatges de sabors.

El resultat? Un repertori sorprenent, elegant i variat de cupcakes artesanals, delicadament decorats, amb una àmplia mostra d’apassionants sabors, pensats per tots aquells amb un paladar llaminer però alhora exigent. Els hem combinat amb els nostres exquisits caves artesanals, blancs i rosats, elaborats al Penedès, i la combinació resultant és divina.

Trobaràs La Cava Cakery a l’assolellada avinguda de Sant Joan, al cor de Barcelona. Vine a veure’ns a la nostra acollidora, vibrant i resplendent La Cava Cakery per gaudir d’un veritable regal, i decideix si prefereixes degustar-los al nostre local o bé emportar-te’ls. Per a festes d’oficina o privades, pots descarregar la nostra aplicació i premiar-te amb una caixa de cupcakes de diferents sabors, curosament decorats, fent una comanda online. A continuació, podràs triar entre les combinacions de cava que et suggerim. El nostre objectiu és que rebis i gaudeixis de la forma més senzilla dels teus cupcakes favorits!

Prepararem la teva comanda en caixes de color rosa pàl·lid amb l'opció d’afegir-hi llaços per regal. Allà on siguis i, sigui quina sigui l'ocasió, els nostres maridatges de cupcakes i cava són dolços i elegants obsequis que faran resplendir el teu dia.